Два месеца безплатен лизинг за Nissan LEAF в Япония

Електромобили
В този блог: Nissan започва нова кампания в стил "Запознанство с електромобил" у дома.

Ние може и да си мислим, че "око да види, ръка да пипне" важи най-вече за нас в България, но и в Япония май има такова положение. Съдим по това, че там, за да демонстрират какво е електромобил и дали върши работа, дават на 2,000 души възможност да пробват безплатно Nissan LEAF за няколко месеца. Да разберат сами дали им пасва...

"Офертата", смислено, е насочена към хора живеещи в апартаменти в района на Токио, където Nissan иска да увеличи своите електромобилни предложения. Хора без гаражи или "разширени" възможности, с други думи. За тази цел ще дадат на около 2,000 души абсолютно безплатна лизинг оферта за два месеца за LEAF, без никакви условия. Взимаш колата и ако не ти пасне след два месеца каране просто я връщаш. В случай че искаш да я задържиш удължаваш лизинговия договор.

Случвало се е да получаваме електромобил за по 5-6 дена, но два месеца? Това си е предостатъчно време да разбереш дали една кола ти пасва, както и какви са й предимствата и недостатъците. Но ако ние е трябвало да връщаме тестови коли, с предложението, за което става дума тук опцията да задържиш електромобила идва добре, защото понякога човек се привързва много към някоя кола и раздялата не е лесна, ако трябва да я върне.

От опита ни през последните няколко години сме установили, че много хора се интересуват от електро коли. Все още почти ги няма в България, обаче, което прави възможността да ги пробваш граничеща с невъзможното. А си е съвсем друго да покараш, за да си установиш сам/а дали ти пасва на ежедневните нужни, покрива ли ти очакванията, а и да се запознаеш от първа ръка с тази нова технология.

Да го правят у дома е чудесно и сме убедени, че в Nissan добре осъзнават важността на "око да види, ръка да пипне", та ги призоваваме и в други държави да предложат тези условия. И 200 да получат шанс, пак е чудесна възможност за масово запознанство с електромобил. Сигурни сме, че куп хора ще искат да се запознаят.

А и всичко това пасва много на нашата (онлайн) кампания ОПОЗНАЙ ЕЛЕКТРОМОБИЛА. Стартирахме я още през 2012 г. със серия от инфо блогове, после планирахме Национална електромобилна обиколка на България, която се наложи да поотложим във времето, но дали няма да й дойде момента през 2015 ;)?

От: Gas2

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума