Масова парична подкрепа за електро колело заради 24 дена отстъпка

Електромобили
В този блог: Само за една седмица проектът Storm eBike набра $3 милиона от спонсори!

Компания наречена Storm eBike предлага възможност за купуване на електро велосипед с намаление и това очевидно е достатъчна причина за една седмица да набере над $3 милиона в платформата за събиране на средства Indiegogo!...

Това, което Storm предлага, е велосипед на ток с дебели гуми на цена $1,299, но в продължение на 24 дена след старта на продажбите цената ще е специално намалена!

По европейските стандарти това е e-bike, а не pedelec, с мощност 350 W (ограничението за pedelec моделите е 250 W).

Виж още: Каква е разликата между pedelec и e-bike

Максималната скорост на Storm eBike е 32 км/ч, а пробегът до 80 км, с 36V 10Ah батерия, която се зарежда за макс. 90 минути. Всичко на всичко, колелото тежи 24.9 кг.

Откъм дизайн е супер опростено, но колелата му придават интересен вид и с дебелите гуми като че ли няма нужда от някакво супер (скъпо) окачване.

Батерията се намира в кутия закрепена за рамката и може да се сваля, за да се зарежда и у дома.

От старта си на 1 февруари проектът е подкрепен от над 5,550 души, с очакване първите колела да са налични към средата на март.

Колкото до по-ниската цена за кратък период от време – не я знаем, но това е един от онези модерни трикове, с които се създава усещане за недостиг. А когато нещо е ограничено, много хора искат да го притежават ;).

Пожелаваме успех на начинанието!

От: Tech Vehi

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения