2,000 ватов електрически скутер за по-малко от 2,000 Евро

Полезно и ефективно

В този блог: Електрически скутер на супер цена пусна австрийската компания KSR MOTO.

Електрически скутери са доста популярни на EICMA 2017 изложението, тъй като автопроизводителите се опитват да привлекат по-млади и по-екологично настроени клиенти и въпреки че Piaggio отнема огромна част от вниманието на посетителите със своя нов електрически скутер Vespa, и други компании от бранша представят своите електрички на изложението...

Една от тях беше австрийската KSR MOTO, която показа своя нов 2,000-ватов двуместен електрически скутер с някои забележителни характеристики за цената си.

Задвижван от мотор Bosch и свалящи се литиево-йонни батерии на LG, VIONIS може да развие скорост от около 45км/ч и да измине разстояние до към 55 км с едно зареждане.

Мощността на VIONIS е 2,000 вата с въртящ момент от 46 Нм, което съответства приблизително на въртящия момент на мотоциклет с мощност 500 куб.см.

Батерията можеш да си я носиш и зареждаш вкъщи и въпреки че спецификациите на скутера със сигурност няма да те накарат да ахнеш от удивления за цената от приблизително €2,000 това всъщност не са никак лоши показатели.

На пазара в момента има и китайски електрически скутери на подобни и по-ниски цени, но повечето от тях са някак примитивни в сравнение с VIONIS и са оборудвани с киселинни батерии, които не само че не могат да се свалят, но тежат много повече, а и животът им също е по-кратък.

Засега този електрически скутер се предлага в Германия, Италия, Испания, Франция и Белгия.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари