Tesla превръща излишната кожа от Model S в калъфи за смартфони, таблети и чанти

Полезно и ефективно
В този блог: Tesla пуска аксесоари направени от остатъци от кожа използвана за интериора на Model S.

Това остана някак в сянката на новината за ускоряващия за 3 сек до 100 км/ч Tesla Model S D, но ето сега вече знаем, че скоро от онлайн магазина на Tesla ще можем да си купуваме нови кожени аксесоари на марката, произведени от остатъчна кожа...

В авто света и особено при топ марките луксозните аксесоари са неразделна част от предложенията. Tesla има своето чудесно ниво и се включва в доброто старо гъделичкане на душите ни с нови емблематични аксесоари от кожа, като калъфи за мобилни устройства, портмонета, чанти и ръкавици, с които може да се докосва 17-инчовият централен сензорен екран на Model S.

Инфо и снимки на аксесоарите намерихме в Teslarati, на чийто екип от Tesla са казали, че такива ще се появят съвсем скоро в онлайн магазина на компанията. Тъкмо навреме за празниците!

Сега си мислим за две неща. Едното е, че който има Model S ще може да си вземе и пасващи на интериора калъф за телефона или таблета, а който няма, ще се сдобие с нещо полезно с етикет Tesla. Не е като да караш електромобила, но все пак имаш нещо от марката

Според Wall Street Journal (гледай само за какви неща са почнали да пишат там...) Tesla ще шие аксесоарите от кожа останала след изработката на Model S интериори.

Вероятно и други марки правят същото, но така обявено по мрежата (и както цял свят бързо разнася всякакви Tesla новини) ще стигне до много повече хора. Идеята е много добра и изцяло в стила на Tesla да го кара максимално ефективно и икономично (в централата си имат мебели от ИКЕА).

Б. авт. – ето нещо и за мен. Не харесвам кожените салони, а Tesla Model S за мое съжаление не се продава с плюшен или алканрата, но кожен калъф за телефона или чанта е друго нещо и ще се оборудвам ей така за удоволствие.

От: Teslarati

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Интересна новина Въобще не подозирах, че имат такъв онлайн магазин, където продават разни аксесоари. Харесах си една шапка, само че не пише колко е доставката до БГ, а и май ще ми станат малко множко зимните шапки Ако си заръчаш нещо непременно го фотографирай за форума след това

Илиян Звездоброев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения