Tesla пусна сайт за сертифицирани употребявани коли

Електромобили
В този блог: Официален старт на програмата на Tesla Motors за употребявани сертифицирани коли.

След предварителен старт по-рано през годината, сега програмата на Tesla Motors за употребявани сертифицирани електромобили стартира официално, с нова интернет страница за целта...

Супер за пазара на коли втора ръка, защото ако човек търси по-изгодна възможност да се сдобие с малко използван и добре запазен Model S, с новия сайт това става по-лесно.

Не че няма обяви за Model S по различните сайтове за тази цел, но официална собствена програма за продажба на употребявани коли, каквато имат твърдените автопроизводители, си е друго нещо.

Засега може да се избира между 11 града в щатите, дори и на Хавай. Вероятно в един момент ще включат и Европа в списъка.

Хубаво, но какви са цените на употребявани сертифицирани "ески"? Както обикновено зависи от оборудването. Най-тънката оферта на сайта в момента $53,000 за Model S 60 кВтч произведен през 2012 с Tech пакет, на малко над 40,000 км, което е с около $20,000 под цената на нов.

За още $10,000 обаче взимаш прилично оборудван P85 на 60,000 км, което може да се вземе в Европа за подобни пари в Евро. Доларът и еврото обаче вече са доста близо и с всичките транспортни и митнически такси след внос на кола от щатите, европейските предложенията може да са по-изгодни.

От: Gas2

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума