#VsichkoTok – Нови пазар с първа зарядна станция на българска верига бензиностанции

Зарядни станции

В този блог: Дизелор е първата българска верига бензиностанции, която монтира зарядна станция за електромобили на свой обект.

Мрежата от зареждачки в България расте и сме радостни да споделим началото на едно ново eCars сътрудничество и поредната монтирана зарядна станция...

През изминалия уикенд отскочихме до Нови пазар и преди да си тръгнем пред бензиностанция Дизелор на входа на града вече светеше една чисто нова зарядна станция АЯ.

Бензиностанцията на компанията в Нови пазар е на супер комуникативно място и така новата зареждачка ще е удобна както за жителите на града и околните населени места, така и за преминаващите по магистралата.

Инициативата на компанията си има много добро обяснение: "По време на дългогодишната ни дейност на пазара на горива винаги сме наблягали на гъвкавостта, инициативността и новаторството! Оценяваме тенденцията все повече електромобилите да навлизат в България и сме готови да сме част от новите технологии и да се радваме на ползите им! Именно това е и причината да започнем монтиране на зарядни станции на нашите бензиностанции."

ecars-zariadna-stancia-dieselor

С това Дизелор се присъединява към изгражданата от eCars мрежа и инфраструктурата за електрически автомобили и естествено новата зареждачка вече е вкарана във ВсичкоТок, за да може да се намира бързо и лесно.

В Дизелор има ясно разбиране, че "броят на електромобилите в България е все още твърде малък, но изграждането на зарядна мрежа е абсолютно необходимо." От нашия престой по време на монтажа видяхме колко ползвана е бензиностанцията в Нови пазар и ръководството очевидно следи много добре тенденциите в развитието на мобилността. Екипът на компанията споделя своето наблюдение, че "автомобилната индустрия вече да се преориентира към електрическите коли и този процес е неизбежен."

Ние поздравяваме Дизелор за новаторското мислене и инициативата и вече можем да споделим, че съвсем скоро още един от обектите на веригата ще се присъедини към мрежата от станции на eCars, произведени от Elektromobili.bg.

За нас е удоволствие да направим пореден професионален монтаж, тест и активация на зарядна станция в България и да търсим постоянно начини да се подобряваме и да интегрираме зареждачките все по-умело в новата среда. Това прави новите собственици и нас щастливи и също така спомага зареждането на електромобили да става с една идея по-лесно и достъпно.

ecars-zariadna-stancia-dieselor

Както си е вече традиция това ще бъде отразено с надлежен #VsichkoTok новина тук в eCars и на картата ще се появи още едно ново зарядно пинче. Дотогава, приятно зареждане!

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари