Атия Ризорт с първата брандирана премиум зарядна станция от eCars в България

Зарядни станции

В този блог: Луксозният черноморски курорт с ИДА Лого зарядна станция с индивидуално изпълнение.

Летният сезон приближава бързо и в Атия Ризорт са готови с ново предложение – зареждане на електромобили с персонализирана станция разположена на удобно място пред комплекса...

Отличаващо е да имаш пред хотела си зарядна станция за електромобили и тенденцията очевидно се развива. От Атия Ризорт са в крак с развитието, което напредва и в компании като Booking.com, сред чиито филтри за настаняване вече има опция за зарядна станция.

Атия Ризорт се намира в Черноморец и е първия премиум комплекс за отдих с България с нова ИДА Лого персонализирана зарядна станция от eCars, с осветено лого на комплекса, цветът на което може да се променя по желание от екрана на мобилен телефон. Вижте повече за ИДА лого в онлайн магазина на eCars.

Изпълнението е специално за Атия и е израз на нашия ангажимент към партньорите, които ни се доверяват в новия свят на електрическата мобилност. С тази първа персонализирана зарядна станция нашата нова линия ИДА Лого прави своя дебют в България.

Станцията на Атия Ризорт е с мощност до 22 кВт и стандартен Тип 2 контакт. На нея могат да се зареждат всякакви електромобили, като за колите с Тип 1 контакт е необходим Тип 1 към Тип 2 кабел.

Мястото за зареждане е на парко местата пред комплекса и е безплатно за всеки, който спре да зареди своя електромобил – чудесен жест от страна на Атия Ризорт, който създава удобство за притежателите на електромобили.

Със своята нова зарядна станция комплексът, разбира се, веднага намира място в приложението ВсичкоТок (виж я тук), където всеки може да открие новата зареждачка със снимка и описание.

Поздравления за екипа на Атия Ризорт за новаторския подход и добавянето на модерно решение към възможностите на комплекса, което все повече се превръща в задължителен атрибут в туристическата индустрия.

eCars продължава да добавя стойност към качествени партньори от цяла България, което е винаги от полза и за всеки собственик на електромобил. Мрежата се развива, ВсичкоТок се пълни, купонът тече!

За да направим и за вас персонализирана ИДА зарядна станция, потърсете ни по удобен за вас начин и влезте с летящ старт в света на електрическата мобилност.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари