Oasis Beach Club с първа смарт зарядна станция от eCars в к.к. Лозенец

Зарядни станции

В този блог: Още един топ курорт на българското Черноморие се сдоби с индивидуално брандирана смарт зарядна станция от eCars.

Oasis Beach Club се включи в тенденцията за добавяне на стойност към клиенти и гости, с две нови парко места за електромобили и смарт станция eCars ИДА с Тип 2 контакт и мощност 22 кВт.

Още един нов пин на картата на #VsichkoTok означава ново място за зареждане на електрички в България, при това на супер готино място. Зарядната станция свети с логото на комплекса и е първата в матово златист цвят и уникална комбинация от два модела – ИДА Лого и Ида Смарт. Това ни е в ДНК-то на компанията, да предлагаме индивидуални решения да пасват максимално по вкус и визия на нашите клиенти.

Винаги се радваме да видим такава инициативност и да работим с новатори навсякъде в България. Oasis Beach Club е сред първите класни курорти, които стават част от българската мрежа за зареждане на електромобили със собствено стилно решение – доказателство, че зарядните станции може да изглеждат свежо и атрактивно.

Зареждането на новата трифазна станция, монтирана точно до входа на комплекса, е безплатно за гости на хотела. Условията за зареждане за минаващи покрай курорта собственици на електромобили са посочени в приложението ВсичкоТок, където има също и допълнителна информация.

Зареждачката работи със RFID карта – едно минаваме през рецепция, активират ти зареждането и докато батерията се пълни може да седнеш на едно фрапе, обяд, вечеря, въобще каквото ти е удобно и подходящо. Хората са супер отворени, Всичко е Ток.

На екрана на станцията се показва инфо за зареждането, видео с картини от комплекса и с развитие на смарт системата на eCars всичко ще бъде интегрирано с хотелската система. Това ще направи зареждането по-лесно, с хотелска карта или мобилен телефон.

Всяка една нова монтирана смарт станция из България ни помага да развиваме още мрежата за зареждане и софтуера и да ги правим все по-удобни за използване. Признателни сме на екипа на Oasis Beach Club, че избра eCars за партньор в добавянето на стойност за своите клиенти и за припознаване на ползите от електрическата мобилност.

Но най–важното наистина е Всичко да е Ток и всеки да се чувства добре. Случва се, като го правим всички с желание и си подреждаме нещата да са ни удобни и приятни за използване навсякъде в България.

Oasis Beach Club ще откриеш в к.к. Лозенец на Южното Черноморие, а ние можем да те запознаем с комплекса с една малка фото галерия.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари