Неделя, 03 Юни 2012 18:30

Зад електромобилната завеса: Made in Tesla /видео/

От
На 22.06.2012г. ще стартират продажбите на електрическия Model S - последният хит на Tesla

Знаем все повече за електромобилите и новите модели, които марките представят на пазара, но за да се стигне до резултата, който виждаме на витрината е ясно, че са положени усилия и свръхусилия. От идеята за модела, през изработката на детайлите, тяхната сглобка, тестване, преправяне и доразвиване, докато се получи това, за което сме готови да платим. Дори повече – готови сме да се асоциираме с него – мнозина от собствениците на определена кола, защитават марката й така, сякаш са собственици на компанията-производител или най-малко са участвали в дизайнерския екип...

Скоро писахме за предстоящия пазарен старт (на 22 юни) на седем-местния Tesla Model S с 515 км пробег при версията с най-голяма батерия с капацитет 85 кВтч). С това марката ще се утвърди като водещ производител на електромобили и решаващ фактор в развитието на индустрията въобще.

Като подсилване на ефекта преди появата на поредния си електромобил, Tesla 'пусна' маркетинг-видео клип, показващ част от производствения процес на Model S. За разлика от Roadster (произведен на базата на купе на Lotus), новият модел ще бъде произвеждан изцяло в САЩ и е първата изцяло самостоятелна реализация на марката.

Model S отвътре - високи качество на изработка и ниво на оборудванеModel S отвътре - високи качество на изработка и ниво на оборудване

Достатъчно коли, произведени отвъд Океана виждаме у нас, така че няма да е проблем да се достави колата и в България. Големият пробег с един заряд и изцяло новата революционна електрическа технология гарантирано ще осигурят на Tesla място и по нашите пътища. Вижте как се прави Model S:

[От: Omar Reigada] [elektromobili.bg] [eCars.bg]

Прочетено 2708 пъти Последна корекция Сряда, 06 Юни 2012 16:58
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.