Петък, 03 Февруари 2012 10:35

Infiniti Emerg-E – електро купето получи име преди Женева

От
Електрическият Infiniti EMERGE-E с удължен пробег

Напоследък по нашите телевизии се върти реклама на Infiniti, приканваща ни да забравим за 'правата линия'. За разлика от своя 'настойник' Nissan, обаче, Infiniti продължава да се движи точно в такава, като все още не произвежда и предлага алтернативни модели - електрически, например. Сега обаче компанията отиде с още една стъпка напред в тази посока, след като обяви името на, засега само загатнатия с някоя и друга снимка с оскъдно осветление, спортен електромобил с удължен пробег...

Въпросната електро чудесия ще бъде показана по време на Автосалон Женева 2012, който ще се проведе от 8-18 март, а новото парче от мозайката е името Emerg-E.

Екстравагантно изглеждащият електромобил ще си има бензинов двигател за удължаване на пробега - система на задвижване, която Infiniti ще използва за първи път. Има обаче и още нещо, което дебютира в модел на Infiniti и това е средното разположение на задвижващата конфигурация.

Към силуета, ето ви и име
Към силуета, ето ви и име Wink

Няма какво да ви казваме, че засега компанията не 'разпръсква' кой знае колко информация за модела - много добре знаете съвременните похвати на 'постепенно разкриване' - днес 'тийз', утре име, след седмица видео с дизайнера Laughing... та апетитът да се изостри до крайност.

Какво още може да стане известно преди салона в Женева? Ами, няма да се разсърдим на някоя и друга техническа информация. И вие, нали?

eCars.bg

Прочетено 1821 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 00:00
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.