BMW i3 за първи път в България

Електромобили
В този блог: Чудесна първа BMW i3 фото сесия из софийските улици в края на ноември 2013.

Вчера съвсем неочаквано разбрахме, че в края на ноември екипът на BMW Group България е получил специална възможност да представи за кратко електрическия BMW i3 в София. Всичко е било импровизирано, за един ден, колкото колата да обиколи София и да бъдат направени снимки на известни места.

Не знаехме за това, сесията е направена с Ауто Билд, но изненадата си е все така много приятна, предвид факта че все още не се знае кога ще започне предлагането на  BMW i3 у нас.

Междувременно интересът към електромобила на BMW е такъв, че както става ясно от предния ни блог, има хора, които смятат колата за грозна, но в същото време нямат търпение да я закупят и са готови да платят веднага.

Нямаме абсолютно никакви съмнения, че в България ще има прилично количество кандидати за i3. Продължаваме да тръбим за електрическата мобилност и сме убедени, че е въпрос на едно прескачане на зъбното колело – трябват само 2-3 марки/модела и хората сами ще разпространят какво е удоволствието да караш електромобил.

Ами зареждането? Да, вероятно клиентите за i3 ще имат и гаражи, но трябват ли обществени зарядни станции? Да, и то по една проста причина – не толкова заради самото им използване, колкото заради това, че като знаеш, че има инфраструктура, нещата минават на подсъзнателно ниво. Просто не го мислиш.

Не чакаме BMW i3 да кацне ей така – инвестираме своето време и продукти това да стане час по-скоро. Както и за други електромобили. Вече обновихме eCars.bg и сега сайтът има адаптивни версии за всички мобилни устройства, най-после е готова новата версия на приложението за отзиви и обяви и сега остава само да я наредим като дизайн и функции, така че да стартираме свежо с нея от пролетта на 2014.

Сега те оставяме с приятната фото сесия на BMW Group България и ти пожелаваме фантастични празници и нов електромобил за 2014-та.

[Източник: Прес съобщение BMG Group България]

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума