Swincar e-Spider супер забавно електро бъги за суша и вода

Електромобили
В този блог: Електро АТВ със супер гъвкаво окачване минава и през вода.

Попадна ни готин френски проект, който е навсякъде из нета – нещо като АТВ паяк на ток със супер впечатляващи способности за катерене благодарение на независими гъвкави носачи и окачване с патентована технология за накланяне...

Swincar електро бъгито се задвижва с монтирани в колелата електромотори с мощност 1 или 1.5 кВт, може да е с две или четири задвижващи колела и с 2 или 4 кВтч батерия. Максималният въртящ момент е 340 Нм, скоростта е ограничена до 30 км, а карането с тези батерии – до 4 часа.

Рамката и структурата са от алуминий и това чудо изглежда като много атрактивно супер леко АТВ за катерене и спускане през всякакви препятствия. Минава дори през вода!

Разработвано е в продължение на три години от френска компания базирана в Дром, като идеята за формата дошла от околната природа. Сега работят също по двумесна, както и версия за хора с увреждания.

Цената на Swincar e-Spider е между €7500 и € 9500, в момента може да се кара само на частни терени, но екипът работи за получаване на пътно одобрение от следващата година.

Ето го и на видео:

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари