КарамЕЛ уеб шоу Епизод 2 ft. Арти и сак пълен с кинти

Електромобили

В този епизод: Мистър мускул, Артурко, обирачките и бизнесменът тръгнал към Фандъкова.

Двеста бона за кола и да ти е в сервиза е куца работа, но пък било равно на три електрички и половина. Сак пълен с кинти да имаш, но да няма газ кофти работа и въпреки всичките ремонти да се добереш до срещата с Йорданка Фандъкова все си е постижение...

Нямаме си работа, че да се майтапим на гърба на електричките, ама дава кеф да се спретне шоу за разнообразие. Готини са си, но няма какво да изпадаме в суперлативи – както са си нещата и каквото мислят хората, това е важно. То по-ценно от това има ли да виждаш истинските неща и мнения.

И малко съпоставки така в движение съответно се получават – единствено с газта нещо става неразбирателство малко. Направо си е ресто на газта в нашия случай, ама как така може да нямаш газ и защо аджеба зад един женски обир трябва да стои някой мъж май не се приема много добре като идея. Обаче сак пълен с кинти изглежда внася баланс в нещата.

Късмет си е да няма пуф прас когато не виждаш къде караш, без да пренебрегваме удоволствието от шофирането. ВсичкоТок де, няма грижи.

Няма, но има, когато си вземеш нова кола за 200 бона, светнат ти лампите, влезе в сервиза и на празника никой не ти вдига. Че минаваш 6 км с 4 лева това по-добре да не го броим.

Е, има и по-големи проблеми, като ти налети жена ти, а и после ти изстресе, че е бременна "от е тоя тука". Упс!

Личните проблеми да си ги оправят, но обществените – друга работа. А да стигнеш до Фандъкова и хоп, ремонт. Заобикаляш, друг. Там още довършат, по другия път авария... Поне кафе има за всички, било то и една чаша за двама. Не, сериозно, много ремонти в София, но доста неща се правят и като станат се вижда подобрението. Търпение, хора.

Само да има газ и пари в банките...


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (3)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Ivo

Кой е черният призрак отзад? Само на аванта се вози

  Прикачени
  гост

Казва ли ти някой

  Прикачени
  гост
  1. Е-мо

It's called The Stig.

Обаче тука няма рев, няма газ, няма ръгане на скорости.
Вози се забулен в черно, в траур, тихичко скърби..

  Прикачени
  гост
Все още няма пуснати коментари

Пусни коментар

Публикуванет на коментар като гост. Регистрирай се или се впиши в своя профил.
Прикачени (0 / 3)
Сподели своето местоположение
elektromobili-2020

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения