Tesla прави събор във Велико Търново

Електромобили

В този епизод: Шантав американец твърди, че Никола Тесла е от Велико Търново и не вярва, че зареждаме по-бързо.

Те са си такива, на Михаел му викат Майкъл, на Никола, Никълъс и още тон от тоя сорт. Това ОК, обаче имали някакъв старт документ, че Тесла не бил от Сърбия, нито от Македония, ами от България...

Такава случка (и още едни други "ти луд ли си" неща) се разиграва в Епизод 3 на КарамЕЛ Уеб шоуто. Човекът се пробвал да стигне до Търново, заклето убеден, че Тесла е от там и за да му намери къщата взел кола под наем. Тази дето му дали му казали, че ще изкара 200 мили. Да ама пръчката между седалките от време на време трябва да й се раздвижва, но Джонас (така се казва) я мушнал напред и дотам. После... облаци.

Намира го нашият е-герой на пътя и айде прибира го да се возят в една Tesla. А той Джонас там работел. Знае за пръчките между седалките, ама кво от тва.

ОК зарязал я на първа, карал си човекът, това ясно, прегрял я там колата бучала нам кво си. По-големият шок е, че си пее една песен, че Никола Тесла бил от Велико Търново и не можеш да го разубедиш. То си го има и по пътя на билборди, та съвсем си повярва.

После и една друга песен пя де, научили го в щатите преди да дойде да търси къщата. Добре я изкара.

Един стар документ изровили, че Тесла е от Велико Търново и сега "като намерим къщата ще направим събор там". И всички българи щели да карат Tesla. Купон.

Като го видя Тесла и на билборд вика "ей даже снимката са му направили цветна" и се разправят с нашия е-герой Орлин Павлов та знае ли се, а точно в тоя момент му звъни Елон Мъск. Хаха.

В Македония било пълен фарс (Тесла да е от Битола, някой?!?), та Елон звъни да пита какво става. Е, Джонас е бетон - имат го вика на всеки билборд, това е мястото. Спор няма, там е.

И само между другото стана нещо приказка за Марс, кацанки тям някви, ракети. Джонас му вика на Мъск да не се страхува, ми да го обявяват "това" каквото и да е то.

А, между другото нещо бутон има някъде в Tesla-та, та като се натисне и се изстрелва на куршум. Там нещо в краката на пасажерското място се навежда тоз Джонас натиска и айдеееее. "Не казва на никой", вика. "Много тайна".

Ама точецът по едно време понамаля и наш Орлин звъни да им докараме една зареждачка в Търново, че процентите малко на батерийката. Нещо нямали сме там станция. Няма и грижи, освен че Джонас не поверва. Обаче...

Минахме ги, монтирахме и Джонас опулен ама какво да прави, там е зареждачката както уговорено, та да подремнел, че щяло да вземе време. Ще вземе друг път, прас и айдееее. "No way" вика, "не може да зареждате по-бързо от Tesla, аз там работя, знам". Не може друг път. Айде земи тия БГ зареждачки и бягай да ги показваш на Мъскито :).

Хуу де, стигнаха, даже и стъклото им измиха (виж как реагира американец на това), малко стинки и се разбра къде е къщата. Орлин го разубеждава, щото всеки втори е Николай или Иван у нас, ама Джонас, не – "Nicalos Tesla и къща й казах", вика и накрая ядосан:

"А беее ебати ужас, айде карай си!"

Айде гледай си:

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Тъкмо се навих да ходя на събора, а то се оказа каква дебела шега

Anton
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Такааа, на село имам няколко тесли. Та, въпросът ми е, дали мога и аз да се включа? ?

Петър Дойнов
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари