Руснаци направиха Cybertruck от циментирана УАЗ-ка

Електромобили

Руските видео компилации в YouTube са сред най-популярните и човек може да се посмее доста с изчанчените неща, които се случват в тях.

Видеото, което споделяме днес не включва консумация на водка и щури лупинги, но е все така в руски стил с доза забавен елемент.

Момчетата от Garage54 канала в YouTube решиха, че УАЗ-ката, която миналата година циментираха ще живее още и решиха да я трансформират в своя собствена версия на Cybetruck.

Интересно е каква е историята с циментирането на УАЗ-ката! От първото видео по-долу си личи, че бая зор са видели докато я разкостят.

Каквото и да си говорим обаче този пикап или както искате го наричайте, успя да прикове доста очи към Tesla и определено можем да го смятаме за една от заслугите акциите на компанията да стигнат нов рекорд от близо $500 в началото на 2020.

В края на миналата година немски експерт подробно описа модификациите, които трябва да се направят на Tesla Cybertruck, за да може изцяло електрическият пикап да бъде сертифициран в Европа.

Стандартите за безопасност и емисии на Стария континент стават все по-строги, но в Русия нещата все още седят по различен начин.

Tам модели като Lada 4x4 2020 продължават да се предлагат без въздушна възглавница и Cybertruck вероятно може спокойно да се движи по улиците дори в прототипната си версия.

Кой знае пък може и скоро да ни изненадат с някоя електрическа Лада. Почнаха да правят електрически Калашников мотори за полицията преди две години, така че не би било супер голяма изненада, ако се пръкне някой руски електромобил след време.

Както и да е...ето двата клипа с цялостната трансформация на циментовата УАЗ-ка в Cubertruck.

Част 1 

Част 2 (Само на Руски)

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари