#VsichkoTok - Зорница Фемили Естейт с нова зарядна станция от eCars

Полезно и ефективно

Нещата със зарядната инфраструктура, както много други, имат две страни. От едната са компаниите, които я изграждат, от другата са потребителите. В eCars вече сме и от двете страни и имаме възможност хем да инсталираме зарядни станции, хем да ги използваме – и инсталираните от нас, и други.

Бидейки от инсталаторската страна ни позволява да виждаме всяко ново развитие на инфраструктурата и понеже зарядните станции в България все още са много малко, за потребителя нещата изглеждат съвсем различни - вижда се друга картина.

Но станциите се множат къде по една къде по повече и ето в началото на октомври още един чудесен български комплекс се появи на картата със зарядни станции на България.

Насред изключително приятно ранно есенно време, екипът на eCars инсталира премиум зарядна станция на Зорница Фемили Естейт, близо до Мелник.

Зорница Естейст е специално място, което за да опишем трябва отделен обширен блог. Вилите, обстановката, виното, лозята, гледките... Усещането като си там няма как да го предадем с думи. Затова трябва да идеш. И сега вече можеш да го направиш с електромобил.

Зарядната станция на имението е eCars ИДА, с мощност до 22 кВт. Но като си там мощността няма чак такова значение. Просто включваш и се потапяш в това, за което си дошъл. Ние ще трябва да отидем пак, за да го направим, защото в работна атмосфера не е същото. Инсталираш, тестваш, пускаш и продължаваш. А навътре в имението е друг вид зареждане.

В Зорница Естейт ще има и още зарядни станции, но ето го още едно хубаво българско място влиза в картата за зареждане, което ще е повод за нови винени екскурзии.

Разгледай подробно имението на сайта на Зорница Естейт - zornitzaestate.com

Както винаги, зарядната станция ще намериш и на картата със зарядни станции

 

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения