Сряда, 06 Юни 2012 14:53

75-годишен чака с детски трепет своя Tesla Model S

От
tesla model s purvi sobstvenik

Тези дни в Tesla Motors е доста оживено – виждаме етапите на производство на новия Model S, който някои вече карат, още преди предсрочния пазарен дебют. Това, разбира се, са собствениците на компанията. Това се разбира от коментар в Twitter, но както винаги видеото има предимство...

Насред фабриката е заснет кратък клип с връчването на първите "ключове" и като че ли целият "личен състав" е налице за кратката въодушевена церемония:

Представете си, че сте сред депозиралите отдавна $5,000 (всъщност, няма как да знаем дали не сте) за Model S и сега остават само броени дни преди да се качите за първи път. Ако съдим по коментарите в последния Inside Tesla блог, има хора, които наистина нямат търпение. Ето едно трепетно изказване:

Нямам търпение. # 130 WOW на 23-ти юни ще пътувам до Фремонт. Иска ми се да можех да получа моя MODEL S Signature Performance на 75-я си рожден ден на 16 юли, но предполагам, че ще е по-късно. Но мога да продължавам да си мечтая вечно!!!! Продължавайте все така, Tesla, благодаря ви от сърце. Все още обичам много моя Roadster, който вече е на три години и половина и съм убеден, че ще обичам Model S не по-малко. Невероятни машини, които ще продължавам да показвам с невероятно удоволствие на приятели и клиенти.

Всъщност, цялото количество, което ще бъде произведено тази година от въпросния топ Signature Performance вариант, е вече резервирано и няма как да се купи такава версия. Поне така казват от Tesla...

Е, все някой може да има малко "по-користни" цели и да си пусне колата за продажба в ebay, да речем. Така стана с Fisker Karma, та и с Model S все ще има някоя и друга оферта. Ще следим!

eCars.bg

Прочетено 1310 пъти Последна корекция Сряда, 06 Юни 2012 17:01
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.