Петък, 06 Май 2011 08:00

GM ограничава продажбите на Volt, пуска повече тестови коли

От
Доставки на Chevrolet Volt

General Motors съобщи, че ще предостави повече електромобили с удължен пробег Chevrolet Volt като тестови модели като стъпка към популяризиране на марката и даване възможност повече потенциални потребители да се запознаят отблизо с колата.

Дилърите на Chevrolet на първоначалните пазари в Калифорния, Кънетикът, Мериленд, Мичиган, Ню Джърси, Ню Йорк, Тексас, Вирджиния и Вашингтон са получили повече от 550 демонстрационни коли за тест драйв на клиентите...

До края на годината повече от 2500 американски търговци ще получат мечтания демонстративен Volt. В същия срок се очаква GM да доставят Chevrolet Volt във всички 50 щати. Доставките започват във Вирджиния, Мериленд, Делауеър, Пенсилвания, Северна Каролина, Южна Каролина, Джорджия, Флорида, Орегон, Вашингтон и Хавай през третото тримесечие.

Като цяло, от началото на годината до сега GM са продали 1 210 броя Chevrolet Volt или общо 1 536 броя след пускането им на пазара в края на миналата година, включително 608 доставки през март. Компанията очаква да продаде между 400 и 500 автомобили Volt през април.

От GM Канада обявиха, че са започнали да приемат поръчки за Chevy Volt в седем ключови региони в страната, с цени, започващи от 41,545 канадски долара (57 693лв). Първоначално Volt ще бъде на разположение на клиентите във Ванкувър, Виктория, Торонто, Oшава, Отава-Гатино, Монреал и Квебек Сити, като първите доставки за тези зони са определени за третото тримесечие на тази година.

Volt ще се предлага в добре оборудвано стандартено ниво, с два допълнителни варианта: Premium Trim Package и Park Assist Package.

Ако цялата тази информация не е много полезна за вас - ето нещо и за появяването на Volt в Европа...

Прочетено 1262 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 22:41
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.