Вторник, 17 Май 2011 18:30

Better Place обяви цени на Renault Fluence Z.E. за Израел

От
Обслужване на Renault Fluence Z.E. в пункт на Better Place

Оше преди официалният старт на продажбите на колата в края на 2011 г., Better Place разкри сложна ценова структура за Renault Fluence Z.E. в Израел. Базовата версия на електрическия седан ще се продава на цена от около 47,000 лв наши пари, без включени сервизни такси на Better Place. "Екстреното" Renault Fluence Z.E. ще стартира от близо 52,000 лв. Това е почти колкото нова кола с ДВГ...

Четиригодишният сервизен пакет на Better Place включва инсталация и поддръжка на домашна гаражна зарядна станция, безплатен достъп до обществената зарядна мрежа на Better Place и пунктовете за замяна на батерии на компанията, компютърна поддръжка, навигационни услуги и други.

От Better Place казват, че за хора, които шофират по-малко от 20,000 километра годишно, сервизният пакет ще струва 415 лв на месец. За по-интензивните шофьори, Better Place предлага сервизен пакет до 30,000 км на месечна цена от 630 лв. Според компанията, нейните пакети за обслужване на електромобили ще намалят месечните разходи с 20%.

Това е страхотно, защото в Израел цените на горивата са като в България, макар че и тези пакети не са особено евтини...

Не е ясно дали купувачите ще могат да променят или прекратяват своите четиригодишни договори, ако не са доволни от услугата и закупения електромобил, но е сигурно, че за начало карането на електромобил в Израел няма да е евтино.

Честно казано, с цени от €35,000 първите Peugeot iOn, продадени в България определено не влизат в графата "евтино".

[Източник: Autoblog Green]

Прочетено 1545 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 22:01
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.