Неделя, 03 Юли 2011 18:00

Електромобилът Tesla Model S – първи 'шпионски' снимки

От
Производството на електромобила ще започне в средата на идната година, а това вероятно е максимално близък вариант на окончателния вид на модела

Колегите от Motor Authority са успели да щракнат тези шпионски снимки на тестването на прототипа Tesla Model S - ето директна полза от това, офисите им да са разположени до тези на автопроизводителя в Пало Алто, Калифорния, САЩ...

Спрямо показаното по-рано тази година, няма много корекции, но все пак...

Този вариант показва още няколко промени и може би е най-близо до модела, който ще влезе в производство, от коментираните до този момент.

Основните промени от първоначалния вариант на Model S са в задния край, където задните светлини изглеждат много по-кристално ясни и наситено червени, каквито виждаме при реални, съвременни модели, а не както 'монотонните и скучни' при Алфа-варианта.

Направените детайлни промени по купето на Tesla Model S, веднага бяха отбелязани от колегите от GreenCarReports
Tesla Model S се очаква на пътя следващата есен

Дръжките на вратите също са променени - укрепени са и не са лъскави. И накрая, една от най-големите промени - страничните огледала са увеличени в сравнение с тези, от официални снимки на Tesla Model S.

Производството на Model S 2012 се очаква да започне в средата на следващата година. Както изглежда, вече 'кипи' сериозна работата по подготовката на модела.

[От: Greencarreports]

Прочетено 1368 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 13:06
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.