Вторник, 21 Юни 2011 21:28

Електрическата Tesla Roadster...се свърши!

От
Валидно до изчерпване на количествата-важи с пълна сила за Tesla Roadster

Дните, в които влизаш в шоурума на Tesla и си купуваш електро-иконата Roadster, са ограничени, казва главният изпълнителен директор на Tesla, Елон Мъск. В прав текст, Мъск каза за сайта SFGate следното:

"Мисля, че има 'една шепа' останали коли за клиентите ни в САЩ; в Европа и Япония вероятно желаещите разполагат с още шест месеца, за да правят поръчки за Roadster. В САЩ, този срок е може би един месец или два. Така че, ако някой има желание да стане горд собственик на Roadster, най-добре е да вземе мерки и да го поръча, много, много скоро."

Разбира се, това не е изненадващо, имайки предвид, че през януари на 2010 г, от Tesla дойде следното:

"Нямаме намерение да продаваме сегашното поколение електромобили Tesla Roadster след 2011 г, поради планирани промени в техническото оборудване."

Интериорът на Roadster остава в миналото

Настоящата итерация на Tesla Roadster е сътворена в Хетъл, Англия на базата Lotus Elise / Exige. Тъй като Elise / Exige е за подмяна, настоящите Roadster-и ще ще се сдобият със същата съдба. Така че, общо взето: Ако искате Roadster, купете си сега, или изчакайте, докато Модел S влезе в производство през 2012 година.

eCars.bg

Прочетено 1584 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 13:25
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.