Събота, 12 Май 2012 00:21

Smart: като ще си взимате e-bike, направо добавете и e-scooter (видео)

От
elektricheski_smart_skuter_escooter

Мнозина обичат "комплектите". Хубава кола, подходящи аксесоари, че дори и дрехи. В България не кипи от Smart мини коли по улиците, както в много от големите европейски държави, но пък дъщерната компания на Daimler определено е ориентирана към градската мобилност и се ориентира точно към "комплектовка" в това направление. С вече трето поколение електрически Smart ForTwo на цена от €16,900 и електро колело от марката за още €2,900 все пак изглежда, че нещо им липсва на хората в Smart и в резултат, ето ти анонс: на пазара от 2014-та ще има и Smart електро скутер...

Всъщност, Smart демонстрира цяла електрическа мини гама още на автосалона в Париж през 2010 г., когато видяхме всичките тези три превозни средства - купе и кабрио версия на колата, плюс велосипед и скутер. Всички с буквичка "е" отпред.

Електрическият Smart ForTwo ще се продава от това лято, а от статията ни за новия Smart ebike става ясно, че това доста модерно електрическо колело вече може да си поръчате и купите. Защо чак 2014-та за скутера? Защото дизайнът и технологията се доусъвършенстват.

smart_elektricheski_fortwo_velosiped_scooter
Електрически Smart ForTwo, велосипед и скутер

Smart електро колелото определено не е от евтините и най-вероятно се-скутерът също ще има доста конкуренция по отношение на цената. Ама нали искаме да ни е комплект всичко, та възможността да караш малка електро градска кола, да я паркираш лесно някъде и да продължиш с електро колело натам, изглежда доста примамливо. При това със стил.

eCars.bg

Прочетено 3927 пъти
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.