Вторник, 17 Май 2011 21:00

Targray показва нови материали за литиеви-йонни батерии

От
Advanced Automotive Batteries Conference

Европейската AABC (Advanced Automotive Battery Conference) е водещият международен дискусионен форум за технологията на батериите в развиващия се пазар за хибриди и електромобили.

Наскоро Targray Technology International обяви, че на предстоящата конференция Advanced Automotive Battery Conference (AABC) в Майнц, Германия ще покаже пълна производствена линия на съвременни материали за литиево-йонни батерии. Конференцията, която ще се проведе от 6 до 10 юни, е най-значимият международен дискусионен форум за технологии на батериите в развиващия се пазар на хибриди и електромобили...

На 9-ти щанд Targray ще покаже как производствената линия, която включва подобрени литиеви производни, материали за анода и катода, сепаратори за батерии, електролитни разтвори и опаковъчни материали отговаря на изискванията на следващото поколение литиево-йонни батерии, като същевременно покрива критериите за безопасност, висока ефективност, експлоатационен срок и разходи.

"Конференцията е най-добре насоченото и специализирано събитие, което събира новостите в развитието на съвременните превозни средства и материалите за батерии, които ще ги захранват", коментира Андрю Ричардсън, президент на Targray Technology International. "На събитието наистина трябва да присъства всяка компания, която иска да бъде в крак с тази бързо развиваща се индустрия и е идеално място за Targray да покаже своите постижения в довеждане в световен мащаб на водещите клетъчни литиево-йонни и материали за батерии до нашите клиенти на най-конкурентоспособна цена."

Европа се развива и ще се превърне в най-големия пазар за напреднали превозни средства, със силна и разнообразна автомобилна индустрия. Това второ издание на Европейската AABC ще проучи бързо растящия пазар за батерии с фокус върху технологиите за съхранение на енергия в процес на разработка.

"Targray работи усърдно за създаване на партньорства с най-добрите световни доставчици за всеки един продукт в нашата гама продукти, свързани с литиево-йонните батерии", според Прадип Шет, директор на отдел "Батерии" в Targray. "В резултат на това ние предлагаме силно диференцирана и всеобхватна продуктова линия с всякакви материали, необходими за производството на литиево-йонни батерии. Това е от огромна полза за нашите клиенти, които вече могат ползват един доставчик за всички свои нужди, независимо дали е суров литий, графит, катодни материали, фолиа или опаковъчни материали. Ние сме много развълнувани от представянето на тази продуктова линия на AABC през юни."

Основана през 1989 г, Targray Technology е водещ световен доставчик на най-съвременни материали за производители на литиево-йонни (Li-Ion) клетки и батерии. Компанията е с дейност и клиенти в над 50 страни в Азия, Европа и Северна и Южна Америка.

Цялостната линия на Targray за материали за литиево-йонни батерии съчетава 21-годишния опит на дружеството в доставка на материали за високо-технологични производства, развитите международни връзки и силните връзки с клиенти и партньори.

Прочетено 1657 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 21:57
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.