Петък, 29 Април 2011 10:51

'Пробвай преди да купиш' електромобил от Renault

От
Тестови kangoo и fluence предлагат от Renault

Renault започна европейска обиколка с предстоящите си модели електромобили, за да даде възможност на повече хора да опитат превозните средства преди тяхното пускане през следващата година.

Само преди две години Renault-Nissan Alliance обяви намерението си да работи за активизиране на пазара на електрически превозни средства, а сега Renault показва пред публика своите Kangoo Express Z.E. и Fluence Z.E. в промоционална обиколка, за да могат близо 2000 души в цяла Европа да тестват превозните средства през следващите шест месеца.

И двете превозни средства са определени за пускане в продажба през пролетта на настоящата година. Те са с нулеви емисии, имат пробег от около 160 км и максимална скорост от 130 км/час.
Френският автопроизводител прогнозира, че електромобилите ще станат все по-търсени и ще се стреми към гама от превозни средства, които да задоволят вкусовете и нуждите на всички клиенти. Неговите предложения са проектирани и разработени да включат най-модерните технологии на приемливи цени за клиентите на Renault.

Източник: Renault ; eCars.bg
Прочетено 2259 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 23:05
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.