Сряда, 20 Юли 2011 08:00

Пробив в зареждането на електромобили в Холандия

От
Coulomb Technologies успешно и в Холандия

Coulomb Technologies - водещата компания за зареждане на електромобили - обяви, че мрежата на холандския производител на зарядни станции Alfen е последното съвместимо попълнение в системата на Coulomb.

ChargePoint Network на Coulomb осигурява на собствениците на станции услуга от типа 'облак', която управлява таксуването на зарежданията, като в същото време предлага контрол и гъвкавост за успешни зарядни функции...

Междувременно, Coulomb обяви и партньорство с TomTom за разширяване на своята ChargePoint Network услуга за шофьори към собственици на електромобили.

Като част от партньорството, всеки шофьор ще получава информация за местонахождението на зарядните станции, както и навигация до всяка от тях плюс опция за резервиране от разстояние. От колата си всеки ще може да намери най-близката зарядна станция с помощта на TomTom навигационната система, да стигне с указания до нея, да резервира от дистанция и да получи достъп до технически параметри като мощност, наличност, тип на конектора и цена за зареждане.

Готино!

[От: Thegreencarwebsite]

Прочетено 1105 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 12:40
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.