Неделя, 08 Май 2011 18:52

'Българско BMW' на водород? Да, възможно!

От
хидрогенен катализатор EhybridCar, предлаган у нас

Идеята за алтернативно гориво съвсем не е нова и очевидно съвсем не е непозната на родните ентусиасти. Като тотален заместител на двигателя с гориво се поставя електромотор, а за тези, които не желаят изцяло да преобразуват колата си, вариант е превръщането и в хибрид.

В търсене на местни решения, с подпитване и разузнаване, научихме за EhybridCar - генератор на водород, извличан от вода, чрез електролиза. Системата е все още непопулярна в България и сега ще се опитаме да променим това. Приятелят на сайта, Митко Игнатов - Негъра (eCars.bg потребител mitobota), беше склонен да експериментира и се съгласи на любимото му BMW 320d, да бъде монтиран водородния генератор, а цялата процедура бе надлежно заснета.

на това BMW 320d бе поставена водородната приставка EhybridCar

Отново искаме да обърнем внимание на изобретатели, ентусиасти и експериментатори, с усет и желание за развитие на темите за алтернативните горива, нулевото отделяне на вредни емисии, екологията и модернизацията - с радост ще коментираме, публикуваме и обсъждаме ваши проекти, дерзайте и ни потърсете!

Очаквайте скоро снимки и подробности, коментарите на mitobota за продукта, поведението на колата след монтирането на системата и подробен преглед на водородния генератор, представено от самия разпространител.

Прочетено 3293 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 22:47
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.